Pariază pe meciul Barcelona - Atletico Madrid și primești șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

În această seară cu începere de la ora 22:00 Camp Nou găzduiește partida dintre Barcelona și Atletico Madrid, acesta fiind probabil cel mai interesant meci al zilei. La o astfel de partidă avem pentru voi și o promoție pe măsură.

Această casă de pariuri online oferă tuturor clienților câte șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst cu condiția să plaseze cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect la această confruntare.

barcelona-atletico.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 12.01.2015, ora 13:00 - 13.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Lupta la supremație în Spania Primera Division este acerbă. Înaintea acestei etape Real Madrid era lider cu 39 de puncte, în timp ce Barcelona și Atletico Madrid împărțeau poziția secundă cu câte 38 de puncte. "Galacticii" s-au impus ieri în fața celor de la Espanyol și s-au distanțat la patru puncte, dar eventuala câștigătoare a acestei partide poate reveni la o singură lungime în spatele liderului.

Barcelona și Atletico s-au întâlnit din august 2013 și până acum de șase ori. Interesant este faptul că cinci din aceste șase confruntări s-au terminat la egalitate (de trei ori 1-1 și de două ori 0-0), iar celălalt meci a fost câștigat de formația lui Diego Simeone cu scorul de 1-0.

În ciuda acestui aspect, casele de pariuri dau formația catalană ca fiind mare favoriă cu o cotă de 1.50 pentru un eventual succes, iar cele mai probabile scoruri sunt 1-0 (cota 6.50) și 2-0 (cota 7.00). Scorurile de 1-1 și 0-0 (cele mai comune de până acum în meciurile directe) au cote de 7.50, respectiv 13.00. Mai jos puteți vedea o listă completă de cote:

scor-corect.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi