Pariază pe meciul Barcelona - Atletico Madrid și primești 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

În această seară cu începere de la ora 23:00 Camp Nou găzduiește confruntarea dintre Barcelona și Atletico Madrid, meci contând pentru turul sferturilor de finală ale Cupei Regelui Spaniei. Aceasta este fără îndoială cea mai interesantă partidă a acestei faze a competiției dar și a zilei de miercuri, 21 ianuarie. La un astfel de meci avem și o promoție pe măsură.

Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la această casă de pariuri online și sunteți recompensat cu 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului.

barcelona-atletico-1.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 22.01.2015, ora 13:00 - 23.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere

Despre meci

Cele două formații s-au mai întâlnit în Primera Division în urmă cu zece zile. Atunci Barcelona s-a impus cu scorul de 3-1 reușind prima victorie în fața lui Atletico în ultimele șapte meciuri oficiale. Interesant este faptul că cinci din aceste confruntări s-au terminat la egalitate, cel mai comun scor fiind cel de 1-1. Repetarea acestui rezultat are o cotă de 8.00. Cele mai probabile scoruri sunt 1-0 și 2-0 în favoarea catalanilor cu cote de 6.00, respectiv 6.50.

Deși Barcelona este favorită certă conform caselor de pariuri, nu trebuie să neglijăm faptul că echipa lui Simeone este campioana Spaniei, a pus de obicei probleme "extratereștrilor" și mai mult decât atât a reușit s-o elimine pe Real Madrid în optimile de finală ale Cupei Regelui Spaniei. Dacă sunteţi de părere că Atletico poate reuși o victorie pe Camp Nou, atunci puteți încerca scoruri precum 0-1 sau 0-2 la cote de 15.00, respectiv 34.00. Mai jos puteți vedea lista completă de cote:

barcelona-atletico-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi