Pariază pe meciul Atletico Madrid - Real Madrid și ești recompensat cu 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

În această seară la ora 22:00 se joacă derby-ul orașului Madrid între Atletico și Real. Partida are loc pe Estadio Vicente Calderón și contează pentru manșa tur din optimile de finală ale Cupei Regelui Spaniei. Românul Cristian Lixandru va fi arbitrul de rezervă al acestei întâlniri.

La un astfel de meci avem și o promoție pe măsură. Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect cu orice miză și primiți garantat 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst.

Promoția este valabilă la această casă de pariuri online, care oferă un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere.

atletico-real.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 08.01.2015, ora 13:00 - 09.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Din februarie 2014 și până în prezent, cele două combatante s-au întâlnit de nu mai puțin de șapte ori:
- de două ori în campionat: cele două au remizat 2-2 în returul sezonului trecut, iar în această ediție de campionat echipa lui Simeone s-a impus cu 2-1.
- tur-retur în Cupa Regelui: semifinalele sezonului 2013/2014, când "galacticii" s-au impus cu 5-0 la general.
- tur-retur în Supercupă: când Atletico a reușit să câștige trofeul (1-1 și 1-0)
- finala Ligii Campionilor: aceasta a fost fără îndoială cea mai importantă confruntare dintre cele două. Atunci, Atletico a condus cu 1-0 până în minutul 93 când a fost egalată prin golul lui Sergio Ramos. Formația lui Ancelotti s-a descătușat în reprizele de prelungire impunându-se cu un scor categoric de 4-1.

În această seară, formația oaspete este favorită cu o cotă de 2.10 pentru un eventual succes, Atât o victorie a echipei lui Simeone cât și un rezultat de egalitate au cote egale de 3.50. Mai jos puteți vedea lista completă de cote pe opțiunea Scor Corect:

atletico-real-2.png

 

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi