Pariază pe meciul Atletico Madrid - Barcelona și ești recompensat cu 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

Într-o zi cu puține meciuri de fotbal avem la ora 22:00 o partidă care iese clar în evidență: Atletico Madrid - Barcelona. La o astfel de confruntare avem și o promoție pe măsură pentru voi.

Plasați la această casă de pariuri online un pariu pe opțiunea Scor Corect și sunteți recompensat cu 15 rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst indiferent de suma pariată.

meciul-zilei.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 29.01.2015, ora 13:00 - 30.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere

Despre meci
Partida se joacă pe Estadio Vicente Calderón din Madrid cu începere de la ora 22:00 și contează pentru manșa retur a sferturilor de finală ale Cupei Regelui Spaniei. În tur Barcelona s-a impus cu 1-0 datorită unui gol marcat de Messi în minutul 85. Acum formația catalană are prima șansă la calificare însă chiar și așa ne așteaptă o confruntare foarte tare diseară.

În turul precedent Atletico a trecut de marea rivală din Madrid (2-0 și 2-2) și speră să poată accede în semifinale în ciuda rezultatului de săptămâna trecută. Acela a fost al doilea succes bifat de echipa lui Luis Enrique în fața campioanei Spaniei în 2015, însă e drept că ambele meciuri s-au jucat pe Camp Nou.

Conform caselor de pariuri cel mai probabil scor este cel de 1-1, cu o cotă de 6.00. O victorie a gazdelor cu 1-0 (rezultat ce ar duce meciul în prelungiri) are o cotă de 9.00. Mai jos puteți vedea lista completă de cote oferite pe opțiunea Scor Corect la această întâlnire.

scor-corect.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi