Pariază pe meciul ASA Târgu Mureș vs Dinamo București și ești recompensat cu rotiri gratuite la jocuri de cazino!

Campionatul din România este unul din puținele cât de cât decente din Europa care a programat meciuri în aceste zile. Din acest motiv ASA Târgu Mureș vs Dinamo București este a patra partidă românească din ultima săptămână pe care Sportingbet o alege ca "Meciul zilei".

Aceasta este o promoție prin care Sportingbet (deschide cont acum) oferă clienților câte șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino în fiecare zi dacă aceștia plasează minim un pariu pe partida aleasă pentru ziua respectivă (de obicei este ales cel mai atractiv joc pe plan internațional).

targu-mures-dinamo.png

Rotirile sunt creditate indiferent de suma pariată (minim 2RON) sau de rezultatul pariului. Singura condiție este ca pariul să fie plasat înainte de startul partidei. Rotirile vor fi disponibile în ziua următoare după ora 13:00 în cadrul jocului de cazino Starburst. Acesta este accesibil din secțiunea Casino, categoria Sloturi video.

Meciul dintre ASA Târgu Mureș și Dinamo București are loc în această seară cu începere de la ora 21:00 pe Stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș. Pe site-ul Pariurix poți găsi avancronica completă a partidei. Aici ți-am pregătit trei ponturi printre care și unul pe opțiunea Scor Corect.

La Sportingbet găsești peste 100 de opțiuni de pariere la fiecare meci din România, și poți paria inclusiv live pe partidele dorite în timp ce le urmărești la televizor.

Deschide un cont acum și primești și un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi