Pariază pe meciul AS Roma - Manchester City și primești 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

AS Roma și Manchester City se întâlnesc astăzi, 10 decembrie 2014, pe Stadio Olimpico din Roma într-un meci foarte important din cadrul etapei a șasea a grupelor Ligii Campionilor. În tur cele două au remizat, 1-1, scor stabilit încă din minutul 23. În acest moment ambele echipe au câte cinci puncte în grupa E și calculele pentru calificare sunt destul de complicate, deoarece contează mult și ce se întâmplă în cealaltă partidă dintre Bayern München și CSKA Moscova. Dacă vă simțiți inspirați și credeți că puteți ghici scorul corect al disputei dintre "romani" și "cetățeni", atunci ar trebui să profitați de pe urma următoarei promoții:

Această casă de pariuri online vă oferă 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor corect.

roma-city.png

Termeni și condiții

  • Oferta este valabilă doar la meciul AS Roma - Manchester City, care se dispută miercuri, 10.12.2014 la ora 21:45.
  • Sunt luate în considerare doar pariurile single plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător sau nu.
  • Nu are importanță suma pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 11.12.2014, ora 13:00 - 12.12.2014, ora 01.59. Jocul poate fi accesat din secțiunea "Casino", categoria "Sloturi" sau "Populare".
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi