Pariază pe meciul AS Roma - AC Milan și primești 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino!

În această seară cu începere de la ora 21:45 Stadio Olimpico din Roma găzduiește partida din cadrul etapei a 16-a din Serie A dintre AS Roma și AC Milan.

Această casă de pariuri online oferă 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino tuturor clienților care plasează un pariu pe opțiunea Scor Corect la meciul din capitala Italiei.

roma-milan.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător .
  • Puteți paria orice sumă de bani doriți
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 21.12.2014, ora 13:00 - 22.12.2014, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Formația antrenată de Rudi Garcia poate termina anul la doar un punct distanță de Juventus în caz că reușește să ia toate cele trei puncte din meciul cu AC Milan. "Diavolul" ocupă un dezamăgitor loc șapte, fiind departe de forma de altă dată. Totuși formaţia oaspete vine după o victorie importantă obținută în fața lui Napoli (2-0).

Casele de pariuri consideră că echipa organizatoare este mare favorită, având o cotă de 1.73 pentru un eventual succes. Cota pentru victoria echipei lui Filippo Inzaghi este de 4.75, iar 3.60 este cota pentru o remiză. Cel mai probabil scor este  1-0 în favoarea gazdelor la o cotă de 6.50. Puteți vedea mai jos o listă completă de cote oferite pentru opțiunea Scor Corect:

roma-milan-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi