Pariază pe meciul Arsenal - Manchester United și primeşti 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino!

Emirates Stadium din Londra găzduiește astăzi un adevărat recital fotbalistic, două echipe de tradiție ale fotbalului englez urmând să se întâlnească, Arsenal și Manchester United. La o astfel de confruntare ar fi păcat să nu plasați măcar un pariu. Iar dacă tot intenționați să pariați atunci ar trebui s-o faceți la acest bookmaker deoarece are o promoție foarte interesantă:

Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect și primiți 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst, indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului.

arsenal-united.png

 

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile plasate înainte ca meciul să înceapă. Pariurile live și cele multiple (jucate în combinație cu alte selecții) nu se califică pentru această promoție.
  • Pentru a putea folosi rotirile gratuite trebuie să intrați în jocul Starburst în intervalul: 23.11.2014, ora 13:00 - 24.11.2014, ora 01.59. Jocul poate fi accesat din secțiunea "Casino", categoria "Sloturi" sau "Populare"
  • Câștigurile acumulate în urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți efectua o retragere.

Despre meci
Cele două formații sunt vecine de clasament, "tunarii" având cu un punct mai mult. Aceștia vin însă după o înfrângere la Swansea (1-2), în timp ce "diavolii roșii" au învins pe Crystal Palace (1-0) în ultima etapă. Partidele directe din ultimii ani nu ne-au oferit foarte multe goluri, însă nu putem uita acel incredibil 8-2 reușit de Alex Ferguson în august 2011.

La această dispută echipa pregătită de Arsène Wenger este favorită cu o cotă de 2.20, în timp ce oaspeții au o cotă de 3.20 pentru un eventual succes. Cota pentru o remiză este de 3.50. Mai jos puteți vedea cum stau lucrurile când vine vorba de pariurile pe opțiunea Scor Corect.

arsenal-united-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi