Pariază pe meciul Arsenal - Liverpool la Unibet şi dacă pierzi primeşti miza înapoi până la 400 RON!

Derby-ul etapei cu numărul 3 din Anglia Premier League va avea loc luni seara de la ora 22:00 pe Emirates Stadium, acolo unde Arsenal o va găzdui pe Liverpool. Elevii lui Wenger au trei puncte după primele jocuri, în timp ce "cormoranii" au acumulat maximum de puncte şi în cazul unui succes - primul după patru ani pe terenul lui Arsenal - ar încheia etapa pe podium sau chiar în fruntea clasamentului.

Dacă pariaţi la unibet.com pe meciul Arsenal vs Liverpool şi pierdeţi datorită unui gol primit după minutul 89:59 atunci veţi primi miza înapoi până la maxim 400 RON!

image.jpg

Oferta este valabilă pentru următoarele tipuri de pariuri:

  • scor corect

scor-corect.JPG

  • pauză - final

pf.JPG

  • primul marcator şi ultimul marcator

marcator.JPG

Pentru a beneficia de promoţie trebuie să intraţi pe unibet.com > promoţii > "Extindem Asigurarea Unibet 90+ şi pentru La Liga" şi să optaţi pentru promoţie. Mizele mai mari de 400 RON nu se califică pentru promoţie!

Poate vă întrebaţi de ce vă recomand să pariaţi în mod special pe acest meci de pe Emirates, pe tipurile de pariuri prezentate mai sus, la unibet.com. Am făcut asta pentru că uitându-mă peste rezultatele din întâlnirile directe din sezonul precedent am observat că în turul de pe Anfield scorul final de 2:2 a fost stabilit în minutul 97 de către Skrtel, iar la returul din capitala Angliei Arsenal s-a impus datorită unui gol înscris de Giroud în minutul 91. Astfel ambele partide se calificau pentru această promoţie!

Oferta nu este numai pentru meciul din această seară, ci pentru toate partidele din Anglia Premier League, Spania La Liga şi Champions League (începând cu faza grupelor).

Deschide cont acum la Unibet şi profită de această promoţie! În plus, exclusiv prin PariuriX, ai primul pariu plasat asigurat integral până la maxim 150 RON!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi