Pariază pe meciul Almeria - Real Madrid și primești șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

Real Madrid poate bifa astăzi a 20-a victorie consecutivă în toate competițiile dacă reușește s-o învingă pe Almeria. Meciul are loc la ora 21:45 și contează pentru etapa a 15-a din Spania Primera Division. 

La o astfel de confruntare se pune mai degrabă problema scorului decât a câștigătoarei, "galacticii" obișnuindu-ne deja cu victorii la scor. Conform caselor de pariuri cele mai probabile scoruri sunt 2-0 și 3-0 în favoarea echipei lui Ancelotti, cu cote de 6.50, respectiv 7.50.

Dacă credeți că puteți nimeri scorul corect de la meciul Almeria - Real Madrid atunci vă recomandăm să pariați la această casă de pariuri online și veți fi recompensați cu șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst. 

almeria-real-madrid.png

Termeni și condiții

  • Oferta este valabilă doar la partida Almeria - Real Madrid, care se dispută vineri, 12.12.2014 la ora 21:45.
  • Sunt luate în considerare doar pariurile single plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător sau nu.
  • Nu are importanță suma pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 13.12.2014, ora 13:00 - 14.12.2014, ora 01.59. Jocul poate fi accesat din secțiunea "Casino", categoria "Sloturi" sau "Populare".
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

almeria-real-madrid-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi