Pariază pe meciul ACS Poli Timişoara vs FC Botoșani și vei primi șapte rotiri gratuite la jocul Starburst!

Etapa a treia din România Liga 1 se încheie în această seară cu întâlnirea dintre ACS Poli Timişoara și FC Botoșani. Echipa gazdă este singura care n-a acumulat încă vreun punct în această ediție de campionat, în timp ce Botoșani a bifat două remize. 

Sportingbet (deschide cont acum) vine la această partidă cu o promoție atractivă, pe care nu trebuie s-o ratezi. Dacă pui cel puțin un pariu single pe opțiunea Scor corect înainte de fluierul de start vei primi șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst. Aceste rotiri vor putea fi utilizate în intervalul: 28.07.2015, ora 13:00 - 29.07.2015, ora 01:59. Eventualele câștiguri trebuie rulate și ele o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să poți solicita o retragere. Regulamentul complet poate fi găsit AICI.

poli-botosani.png

Starburst este un joc din categoria "sloturi video" pe 10 linii. O singură rotire îți poate aduce câștiguri destul de consistente mai ales dacă ai norocul de a da de un simbol Starburst Wild. Astfel de simboluri pot pica pe rolele 2,3 și 4 și se extind pe întreaga rolă pe care apar. Deoarece ele pot înlocui orice alt simbol, îți vei mări considerabil șansele de a lua un câștig substanțial dintr-o singură mână. Mai mult decât atât, un Starburst Wild activează și o reînvârtire, deci este posibil ca îîn final să beneficiezi de mai mult de șapte rotiri gratuite.

starburst.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi