Pariază pe meciul Aalborg - Steaua și primești 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino!

Joi, 27 noiembrie 2014, are loc un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Steaua București având șansa de a se califica matematic în primăvara europeană în caz că reușește o victorie cu Aalborg în deplasare. Pe de altă parte, o eventuală înfrângere ar complica destul de mult situația "roș-albaștrilor". La un meci atât de important avem și o promoție pe măsură.

Pariați pe scorul corect al meciului Aalborg - Steaua și primiți garantat 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

aalborg-steaua-1.png

Termeni și condiții

  • Puteți paria orice sumă de bani doriți. 
  • N-are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile în jocul Starburst în intervalul: 28.11.2014, ora 13:00 - 29.11.2014, ora 01:59. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în jocul respectiv. Acesta este disponibil în secțiunea "Casino", categoria "Populare" și "Sloturi".
  • Suma câștigată trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Jucătorii lui Aalborg sigur nu sunt prea fericiți după înfrângerea din weekend din faţa rivala Midtjylland (0-2). Totuși aceștia pot fi destul de încrezători înaintea meciului cu campioana României ținând cont că de pe Nordjyske Arena au plecat învinse atât Rio Ave, cât și Dinamo Kiev. De partea cealaltă, Steaua vine după o victorie cu Brașov cu 2-0 în care elevii lui Gâlcă n-au forțat mai mult decât era cazul.

Casele de pariuri consideră că această confruntare este foarte echilibrată, ambele combatante având cote apropiate pentru un eventual succes. Danezii au o cotă de 2.70 la victorie, iar Steaua are 2.35. Egalul are o cotă de 3.20. Cel mai probabil scor este cel de 1-1 cu o cotă de 6.00, în timp ce scorul din tur, 0-6, nu este disponibil în ofertă. Mai jos puteți vedea o listă completă de cote:

aalborg-steaua-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi