Pariază pe Lugano vs FCSB cu o asigurare de 40RON!

Stadionul Swissporarena din Lucerna va găzdui joi seară cu începere de la ora 20:00 partida dintre FC Lugano și FCSB ce contează pentru etapa a 2-a a grupelor Europa League. Echipa lui Dică a câștigat în prima rundă cu Viktoria Plzen, scor 3:0, în timp ce ultima clasată din Elveția a pierdut în Israel cu Hapoel Beer Sheva, scor 1:2. 

Această casă de pariuri online vine cu o promoție interesantă la partida de joi seară prin care poți beneficia o de asigurare de 40RON dacă pariurile tale nu au rezultatul sperat. Oferta este valabilă pentru toți clienții, atât cei noi cât și cei actuali. Mai jos îți voi arăta exact despre ce este vorba. 

Pariază pe Lugano vs FCSB și beneficiezi de o asigurare de 40RON!

Plasează la această casă de pariuri online unul sau mai multe pariuri simple LIVE pe meciul Lugano vs FCSB, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.  Altfel spus, dacă rezultatul pariurilor tale nu este cel scontat, ai o plasă de siguranță. 
 

Termeni și condiții ofertă:

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei actuali.
  • FreeBetul va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție, de 40 RON sau mai mult. 
  • Sunt luate în considerare doar pariurile live pe partida Lugano vs FCSB de joi 28 septembrie, ora 20:00.
  • Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali și finalizate. Pariurile plasate cu FREEBET-uri, pariuri închise sau anulate, sau cele plasate înainte de startul partidei nu sunt luate în considerare.
  • Fiecare client poate profita o singură dată de pe urma acestei promoții.
  • FREEBET-ul va fi acordat a doua zi după ora 08:00.
  • FREEBET-ul de 40 RON este valabil timp de 7 zile de la creditare și va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREREBET, dă un CLICK AICI.

Pariază pe Lugano vs FCSB și beneficiezi de o asigurare de 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!