Pariază pe Liga 1 la Netbet şi vei primi un pariu gratuit

Finalul lunii iulie şi începutul lunii august ne aduce în prim-plan în Liga 1 meciurile etapei cu numărul 2. După o primă rundă "ciuntită", în care s-au jucat doar 5 partide, acum vom avea în sfârşit o etapă integrală.

netbet-promotie-etapa-2-liga-1.jpg

Netbet (înregistrează-te acum), sponsorul echipei Steaua Bucureşti, propune clienţilor săi o promoţie interesantă pentru această rundă secundă din Liga 1.

Plasează pariuri pre-meci (pe rezultatul final 1x2) şi/sau live (un singur pronostic pe bilet) pe meciurile din etapa a doua cu o miză totală de 100 RON şi vei primi un pariu gratuit de 20 RON. Valoarea pariului gratuit se dublează dacă vei plasa pariuri precum cele specificate anterior cu o miză totală de 400 RON.

Dacă vrei să participi la promoţie va trebui mai întâi să te înscrii la ea. Asta înseamnă că este necesar să accesezi site-ul Netbet, să te loghezi în cont sau să deschizi unul nou şi după ce mergi pe pagina acestei promoţii să accesezi acolo butonul Înscriere.

În cazul în care vei fi eligibil pentru un pariu gratuit acesta îţi va fi creditat în cont în maxim două zile de la ultimul fluier al etapei a doua din Liga 1. Pariul gratuit va trebui plasat pe un bilet care să aibă fiecare selecţie de cotă minimă 1.60. În cazul în care pariul gratuit va fi câştigat profitul obţinut de pe urma lui va rămâne în cont fără alte condiţii de rulaj (joci pariul gratuit de 40 RON pe cota 4 şi câştigi; vei primi în cont 120 RON bani cash). Ai timp la dispoziţie 8 zile să foloseşti acest freebet.

La Netbet (D. ONJN 1278 / 29.06.2016) primeşti bonus la fiecare din primele cinci depuneri. Pachetul standard de bonusuri ajunge până la 1.500 RON, dar dacă deschizi cont de pe linkul netbet.ro la prima depunere limita va fi crescută cu încă 50 RON!

Deschide cont acum la Netbet şi pariază pe meciurile din România Liga 1!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi