Pariază pe Leganes - Real Madrid la o cotă mărită de 10.00!

Leganes și Real Madrid își dau întâlnire miercuri 21 februarie 2018 de la ora 19:45, de această dată în Primera Division. Băieții antrenați de Zidane au coșmaruri cu micuța echipă din a 2-a jumătate a clasamentului după ce au fost eliminați din Cupa Del Rey cu un surprinzător 1-2 pe Bernabeu. Totuși, Real Madrid este favorită certă și are o cotă de 1.22 în timp ce gazdele au o cotă de 13.25. 

Dar ce zici dacă ai paria pe acest meci la o cotă mărită de 10.00? Poți face asta la această casă de pariuri sportive online, unde dacă plasezi un pariu cu o cotă de +1.20 pe meciul dintre Leganes și Real, cota respectivă se mărește la 10.00. Stai cu ochii pe link-urile speciale din acest articol și mărește-ți substanțial veniturile! 

Pariază la Leganes - Real Madrid și profită de cota mărită de 10.00!

COTĂ 10.00 SAU DUBLUL MIZEI ÎNAPOI!

Cum obțin cota de 10.00? 

  1. Având în vedere că această ofertă este dedicată doar clienților noi, în primă fază trebuie să te înregistrezi prin ntermediul ACESTUI LINK SPECIAL și să folosești codul ”COTA10
  2. Plasează un pariu pre-meci sau LIVE cu cotă minimă 1.20 la meciul dintre Leganes și Real Madrid. Poți paria pe orice piață disponibilă (orice opțiune de pariere)
  3. În funcție de rezultatul final există două variante: 

Pariul este câștigător: Primești cash câștigul calculat conform cotelor reale de pe site, urmând ca suma extra să fie creditată sub formă de bonus în portofelul virtual. Bonusul respectiv trebuie rulat de 4 ori (4X) pe evenimente cu cote de +1.60.

Pariul este pierzător: În această situație. primești înapoi DUBLUL MIZEI pariate, sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat de 6 ori (6X) pe evenimente cu cote de cel puțin 1.60. Ai timp 7 zile să rulezi bonusurile primite.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe victoria lui Real Madrid la o cotă de 2.22, iar formația antrenată de Zidane se impune în deplasare. Primești 49.09RON cash și alți 350.91RON sub formă de bonus. Nu uita că respectivul bonus trebuie rulat de 4 ori pe cote de +1.60. În cazul în care pariul este pierdut, primești 80RON care trebuie rulați de 6 ori (6X) la cote de cel puțin 1.60 într-o perioadă de 7 zile.

Termeni și condiții:

  • Această campanie este destinată clienților noi
  • Suma maximă pe care o poți paria este de 40RON
  • Nu uita că pariul trebuie plasat la o cotă de +1.20 la meciul Leganes - Real Madrid
  • Pariurile plasate după ora de începere a meciului, nu sunt luate în considerare pentru această promoție.
  • Promoția este valabilă doar pentru primul pariu eligibil.
  • Nu se poate folosii funcția ”Cash-Out”.

Pariază inteligent la o super cotă de 10.00!

COTĂ 10.00 SAU DUBLUL MIZEI ÎNAPOI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!