Cotă 5.00 Golovkin sau cotă 7.00 Alvarez? Ce alegi?

Duminică dimineață în jurul orei 04:00 ne așteaptă un super meci de box între Gennady Golovkin și Saul Alvarez, acesta urmând să aibă loc în T-Mobile Arena din Las Vegas, America. Această casă de pariuri online a decis să vină cu o promoție specială la această confruntare prin care oferă cote mărite celor doi pugiliști: 5.00 pentru victorie Golovkin și 7.00 pentru un succes al lui Alvarez. Oferta este însă disponibilă doar pentru clienții noi!

Deschide cont și pariază pe Golovkin vs Alvarez la cote speciale mărite!

 

Cum iau parte la promoție?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZSAN02” .
  3. Plasează un pariu pe victoria oricărui sportiv la meciul Golovkin vs Alvarez de Duminică, 17 Septembrie, ora 04:00.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final - Golovkin sau Alvarez.
  • Pariul trebuie plasat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma Betting Exchange nu se califică pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul tău va fi calculat conform cotei speciale mărite de 5.00 pentru Golovkin, respectiv de 7.00 pentru Alvarez.
  • Aceste cote speciale sunt valabile doar pentru primul pariu plasat pe Golovkin vs Alvarez și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul tău plasat la cota mărită este câștigător, atunci miza îți este returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri EXTRA. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile.

Exemplul 1: Pariezi 50 RON pe Golovkin la cota mărită de 5.00. Dacă pariul este câștigător, vei avea 50 RON ca bani cash și alți 200 RON ca fonduri EXTRA, ce trebuie rulați o singură dată.

Exemplul 2: Pariezi 50 RON pe Alvarez la cota mărită de 7.00. Dacă pariul este câștigător, vei avea 50 RON ca bani cash și alți 300 RON ca fonduri EXTRA, ce trebuie rulați o singură dată.

Deschide cont și pariază pe Golovkin vs Alvarez la cote speciale mărite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!