Pariază pe Germania vs Camerun cu o asigurare de 40RON!

Ieri Portugalia și Mexic au obținut calificarea în semifinalele Cupei Confederațiilor, iar astăzi Germania și Chile au primele șanse în a li se alătura în careul de ași al competiției. Această casă de pariuri online vine cu o ofertă foarte interesantă la partida Germania vs Camerun (are loc la ora 18:00), oferind o asigurare de 40RON în cazul în care pariurile tale nu au rezultatul scontat.

PARIAZĂ PE GERMANIA VS CAMERUN ȘI PROFITĂ DE O ASIGURARE DE 40RON!

CUM BENEFICIEZ DE ASIGURAREA DE 40RON?

Plasează unul sau mai multe pariuri simple pre-meci pe Germania vs Camerun (orice tipuri de pariuri dorești), în valoare totală de minim 80 RON. Dacă la finalul partidei înregistrezi o balanță negativă de -80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești drept compensație un FREEBET (pariu gratuit) de 40 RON.

Freebet-ul va fi creditat a doua zi (deci luni) după ora 08:00 și este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi utilizat pe orice pariu și orice cotă dorești, dar cu precizarea că vei păstra doar profitul, nu și miza. Află ce este un freebet!  Sigur, ideal este să nu ai nevoie de această ofertă, dar la fel de bine este să ai un colac de salvare în cazul în care pariurile tale nu ies așa cum îți dorești.

PARIAZĂ PE GERMANIA VS CAMERUN ȘI PROFITĂ DE O ASIGURARE DE 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!