Pariază pe finala Campionatului Mondial de League of Legends!

Sporturile electronice au câștigat enorm în popularitate în ultimii ani, iar numărul celor care pariază pe eSports este și el într-o continuă creștere. De aceea vreau să vă aduc la cunoștință că sâmbătă dimineață, în jurul orei 09:00, are loc un meci foarte important în cadrul acestei discipline sportive. SK Telecom T1 și Samsung Galaxy se întâlnesc în finala Campionatului Mondial de League of Legends, reeditând astfel finala din 2016, atunci când SK Telekom T1 s-a impus cu 3:2. 

Vorbim de cele mai bune două echipe din Coreea de Sud, dar și din lume, conform ranking-ului oficial, astfel încât cu siguranță ne așteptă un meci pe cinste. Conform Betano.ro, SK Telekom T1 este favorită în a își apăra titlul câștigat anul trecut, aceasta având o cotă de 1.50 pentru o victorie, în timp ce adversara sa este cotată cu 2.60. Meciul însă se anunță mult mai echilibrat decât o arată cotele. Samsung Galaxy a pierdut o singură hartă în faza eliminatorie (3:0 cu Longhzu IM și 3:1 cu Team WE), în timp ce liderul mondial a avut mari emoții atât cu MSF cât și cu RNG.LoL, ambele meciuri având nevoie de hartă decisivă (scor 3:2 în ambele). De altfel Betano.ro ne oferă o cotă tentantă de 2.50 pentru ca marea finală să aibă și ea nevoie de 5 hărți.


Betano vine cu o gamă largă de pariuri pe această finală

La Betano.ro găsești și multe alte opțiuni de pariere, parcă mai multe ca oricând la un meci de eSports. Poți paria pe handicap la hărți, scor corect, o echipă să câștige măcar o hartă, echipa care face ”first blood” (primul frag), numărul total de ”kills” (fragi) sau pe echipa care distruge prima un turn Cel mai bine este să consulți pagina meciului pentru a vedea exact lista de pariuri și cote disponibile.

Casa de pariuri online Betano vine și cu o serie de pariuri speciale pe Faker (jucător la SKT T1). Poți paria dacă acesta va ieși sau nu VMP, sau poți miza pe numărul lui de ”fragi”. Este oferit și un pariu special pe cine va face mai mulți ”fragi” între vedetele celor două echipe : Faker vs Crown.  Consultă acum secțiunea de pariuri speciale!

Fanii de Esports ar mai trebui să știe că pot urmări gratuit finala live video pe platforma twitch.tv (au inclusiv aplicație pentru mobil). Iar pe cei care i-am făcut curioși și vor să încerce jocul League of Legends, vreau să îi anunț că pot descărca gratuit și legal jocul direct de pe site-ul oficial. Nu vă costă nimic ca să vă jucați (se aplică costuri doar pentru conținut EXTRA, dar care nu oferă avantaje în timpul jocului).

Pariază chiar acum pe finala dintre SK Telecom T1 și Samsung Galaxy!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi