Pariază pe FCSB vs Hapoel Beer Sheva cu o asigurare de 40RON!

FCSB poate să își asigure matematic calificarea în primăvara europeană dacă învinge în această seară pe Hapoel Beer Sheva. Meciul are loc la ora 22:05 și contează pentru etapa a 4-a din grupele Europa League. Ne așteaptă un meci foarte interesant și sunt sigur că nu veți fi puțini cei care veți paria LIVE pe acesta. De aceea vreau să vă prezint o promoție, valabilă pentru toți clienții acestei case de pariuri online (atât noi cât și actuali) prin care puteți beneficia de o asigurare de 40RON dacă pariurile voastre LIVE nu au rezultatul scontat.

Pariază pe FCSB vs Hapoel Beer Sheva cu o asigurare de 40RON!

 

În ce constă oferta?

Plasează la această agenție de pariuri pe internet unul sau mai multe pariuri simple LIVE pe partida FCSB vs Hapoel Beer Sheva, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.  
 

Termeni și condiții ofertă:

  • Oferta este valabilă pentru toți clienții: atât cei noi cât și cei actuali
  • FreeBetul va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție, de 40 RON sau mai mult. 
  • Sunt luate în considerare doar pariurile LIVE pe partida FCSB vs Hapoel Beer Sheva de joi 2 noiembrie, ora 22:05.
  • Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali și finalizate. Pariurile plasate cu FREEBET-uri, pariuri închise sau anulate, sau cele plasate înainte de startul partidei nu sunt luate în considerare.
  • Fiecare client poate profita o singură dată de pe urma acestei promoții.
  • FREEBET-ul va fi acordat a doua zi după ora 08:00.
  • FREEBET-ul de 40 RON este valabil timp de 7 zile de la creditare și va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREEBET, dă un CLICK AICI.

Pariază pe FCSB vs Hapoel Beer Sheva cu o asigurare de 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi