Pariază pe Eurovision 2015! România concurează și ea, vezi aici cotele!

Probabil că deja v-ați obișnuit ca bookmakerii să nu ofere cote doar pe evenimente sportive ci și pe alte evenimente sociale și culturale. Un astfel de exemplu este Eurovision, competiție de muzică ce are loc anual.

Anul acesta concursul este organizat în Austria și transmis de TVR 1. Programul este următorul:

Semifinala 1 - marți 19 mai 2015, ora 21:00
Semifinala 2 - joi 21 mai 2015, ora 21:00
Marea finală: sâmbătă 23 mai 2015, ora 21:00

Sportingbet (deschide cont acum) oferă cote pe fiecare semifinală, pe clasamentul general, pe Top 10 dar și alte opțiuni așa cum vă voi prezenta mai jos.

Despre Eurovision

În caz că nu sunteți familiarizat cu acest concurs vă prezint foarte pe scurt despre ce este vorba, iar pentru mai multe informații puteți consulta site-uri specializate.

Fiecare țară trimite la Eurovision câte o melodie aleasă în cele mai multe cazuri prin preselecție națională, așa cum a fost și cazul României. Anul acesta participă nu mai puțin de 40 de țări iar pentru prima dată va participa și o țară din afara Bătrânului Continent: Australia.

eurovision-2015.png

Țările sunt împărțite în două semifinale, din care primele zece clasate vor merge în marea finală. Acestora li se alătură automat țara gazdă (Austria) dar și sponsorii competiției (Italia, Franța, Anglia, Germania, Spania și Australia). 

În fiecare țară participantă va vota atât lumea de acasă cât și un juriu specializat. Voturile de acasă contează 50% iar cele ale juriului tot 50%. La final se va face un clasament în fiecare țară în parte.

Primele zece melodii conform voturilor fiecărei țări iau între 1 și 12 puncte iar la final se adună toate punctajele pentru a se stabili clasamentul final. 

Despre ediția din anul acesta

Puteți asculta toate melodiile pe site-ul oficial eurovision.tv sau direct pe youtube. Orice melodie este ușor de găsit fiind suficient să scrieți Eurovision 2015 urmat de numele țării în engleză. De exemplu: "Eurovision 2015 Italy", "Eurovision 2015 France" etc.

Câștigătoarea ediției trecute este Austria şi de aceea ediția de anul acesta are loc în această țară. Spre deosebire de fotbal sau alte evenimente sportive, aici nu prea contează rezultatele din anii precedenți deși este drept că există țări care se descurcă constant mai bine decât altele.

În caz că nu sunteți familiarizat cu acest concurs vă avertizăm din start că factori precum politica, relațiile interțări sau modul în care un cântăreț și-a făcut reclamă în ultimele luni pot avea un rol important în clasamentul final.

Cote oferite

Pentru a paria intră acum pe site-ul Sportingbet și accesează: Sporturi - Alte Sporturi - Speciale - Eurovision. Mai jos poți vedea tipurile de pariuri oferite și o parte din cote, dar pentru o listă completă va trebui să accesezi site-ul agenției.

Câștigător general
Suedia și Italia sunt principalele favorite, ele având șanse egale să câștige competiția cu o cotă de 3.00 fiecare. Australia, Estonia și Rusia sunt principalele urmăritoare. La polul opus se flă nouă țări cu o cotă de 101.00, printre care și Moldova.

România va fi reprezentată anul acesta de trupa Voltaj cu melodia "De la capăt". Aceasta nu face parte dintre favorite și are o cotă de 51.00 să câștige. Mai jos poți vedea lista cu principalele zece favorite:

eurovision-top10.png

Câștigător semifinale 1 & 2
România face parte din prima semifinală (care are loc marți la ora 21:00)  dar sunt șanse mici ca Voltaj să se califice de pe primul loc.A doua semifinală este joi la aceeași oră (21.00).

Atenție! Pentru ca rezultatele din semifinale să nu influențeze voturile din marea finală, clasamentul exact va fi știut abia după terminarea întregului concurs. Mai jos poți vedea principalii șapte favoriți din fiecare semifinală:

eurovision-semiinala-1.png

 eurovision-semifinala-2.png

Cine se califică în finală?

Dacă la primul loc nu prea avem șanse, avem totuși șanse mari să prindem finala competiției. Avem o cotă de doar 1.25 să trecem de semifinale.

semifinala-1-se-califica.png 

semifinala-2-se-califica.png

Top5 - "Big country"

Cine termină primul dintre Italia, Anglia, Franța, Spania și Germania? Italia pare să nu aibă pic de concurență aici.

top-big-five.png

Top Țară Balcanică

Avem și o opțiune de pariere interesantă prin care putem paria pe țara din Balcani care credem că se va clasa cel mai sus. România apare și ea pe această listă. Aici avem și noi șansa noastră. Mai poți paria și pe cea mai de succes țară scandinavă și baltică dar te invit să accesezi site-ul agenției pentru a vedea cotele oferite.

top5-tari-balcanice.png

Originea țării câștigătoare

Va veni marea câștigătoare din prima semifinală, din a doua sau va fi una din țările deja calificate în finală?

origine-castigatoare.png 

Pariază și tu acum! Ai un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi