Pariază pe Europa League la Sportingbet! Te așteaptă o ofertă sportivă bogată și promoții atractive!

Astăzi au loc cele 33 de meciuri din prima manșă a turului doi preliminar din Europa League. Dacă vei paria la agenția recomandată de mine, vei avea acces la o ofertă sportivă bogată, te vei putea bucura de cote bune și vei putea profita astăzi de pe urma a unor promoții atractive. Sportingbet (deschide cont acum), că despre aceasta este vorba, îți oferă astăzi următoarele avantaje:

Ofertă bogată
Toate cele 33 de partide sunt în ofertă și la fiecare găsești peste 100 de opțiuni de pariere. Eu voi enumera doar câteva tipuri de pariuri oferite, iar pentru oferta completă îți recomand să intri pe site-ul agenției:

  • tipuri de pariuri populare: handicapuri europene, pauză / final, marcatori
  • pariuri pe fiecare repriză și fiecare echipă în parte
  • pariuri pe numărul de goluri: peste / sub, interval, număr exact
  • pariuri pe intervale de 1, 5, 10 și 15 minute: să fie un out în următorul minut, să se marcheze un gol în următoarele 5 minute etc.
  • pariuri speciale: să câștige la zero, să marcheze în ambele reprize, să nu marcheze ambele echipe etc.

 optiuni-pariere.png

Posibilitatea de a paria live
Toate meciurile vor fi în oferta de pariuri live iar majoritatea opțiunilor prezentate mai sus vor fi disponibile și după fluierul de start. Per total platforma de pariuri live a celor de la Sportingbet este destul de performantă astfel încât poți paria în condiții optime.

Bonus pentru prima depunere
Dacă deschizi un cont acum și depui pe parcursul zilei vei fi eligibil pentru un bonus de bun venit de 50% în limita a 400RON. Suma depusă trebuie rulată de trei ori în șapte zile pe cote de minim 1.50 pentru a primi bonusul. Ținând cont că astăzi ai foarte multe meciuri de fotbal dintre care să alegi, aceasta este o oportunitate perfectă să aplici pentru acest bonus și să îndeplinești măcar parțial condițiile de rulaj.

bonus-prima-depunere-sport.png

Cote bune
Per total cotele oferite de Sportingbet sunt decente. Este adevărat că sunt agenții care poate au cote mai bune, dar agenția recomandată de mine compensează prin numărul mare de promoții pe care le oferă. Plus că la unele pariuri (cum ar fi cele de tipul pauză / final), Sportingbet chiar are de obicei cele mai mari cote de pe piață!

Posibilitatea de a paria de pe mobil
Dacă te apucă cheful de a paria în timp ce ești în oraș, la terasă, la servici, în mașină sau în orice alt loc o poți face fără probleme direct de pe telefon datorită site-ului Sportingbet optimizat pentru dispozitivele mobile.

Bonus de până la 35% la biletele de pariuri
În ceea ce privește cotele este discutabil dacă vei câștiga mai mult la Sportingbet sau în alte părți. Însă datorită promoției "Bonusul acumulator" sigur te vei bucura la acest bookmaker de câștiguri mai mari la biletele cu minim trei selecții. În funcție de numărul exact de meciuri de pe bilet, câștigurile tale vor fi cu 10 - 35% mai mari ca de obicei. 

bonusul-acumulator.png

Meciul zilei
Pariezi astăzi pe meciul din Europa League dintre Legia Varșovia și FC Botoșani și primești șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst.

Predictorul Fotbalului
Ai avut la dispoziție două zile să pui maxim două bilete pentru runda actuală din Predictorul Fotbalului. Astfel meciurile din Europa League te pot face astăzi mai bogat cu până la 45.000 RON dacă ai fost inspirat, asta fără a investi vreun leu! 

predictorul-fotbalului.png

Deschide și tu un cont acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!