Pariază pe Europa League la Sportingbet și profită de o ofertă bogată și de promoții atractive!

Joi 9 iulie 2015 este o zi cu foarte mult fotbal european deoarece se joacă meciurile din manșa retur a primului tur preliminar din Europa League. Astfel astăzi avem nu mai puțin de 50 de meciuri din cupele europene astfel încât sigur iubitorii sportului rege nu vor lăsa ziua să treacă fără să plaseze cel puțin un pariu.

Dacă vrei să pariezi și nu știi unde, atunci te ajut eu cu o sugestie. Îți recomand Sportingbet (deschide cont acum) din mai multe motive pe care le voi prezenta în cele ce urmează.

Bonus pentru prima depunere

În primul rând primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400 RON. Pentru a lua bonusul trebuie să-ți deschizi un cont astăzi și tot astăzi să efectuezi un depozit. Apoi suma depusă trebuie rulată de trei ori pe cote de minim 1.50 în maxim șapte zile. Astăzi este ziua perfectă în care să începi să te joci fiindcă oferta fotbalistică este foarte generoasă. Deci ai destule meciuri din care să îndeplinești parțial condițiile de rulaj.

bonus-prima-depunere-sport.png

Posibilitatea de a paria live

În al doilea rând la Sportingbet poți paria pe toate cele 50 de meciuri, atât înainte ca ele să înceapă cât și live. La o agenție de cartier ai putea paria înainte de fluierul de start însă nu vei putea paria în timp real. Sau oarecum poți și live, asta dacă ești dispus să stai pe durata meciurilor în agenție și să aștepți la coadă de fiecare dată când vrei să pui un pariu, riscând să ratezi oportunitatea de a plasa pariurile dorite. Plus că majoritatea agențiilor se închid după o anumită oră (de obicei 22:00). În schimb, la Sportingbet poți paria live direct din fața calculatorului și durează maxim câteva secunde să pui pariul dorit și poate nici atât dacă activezi opțiunea "pariu rapid". Cu ajutorul acesteia setezi în avans miza iar apoi este suficient să dai click pe cota corespunzătoare pariului şi acesta va fi pus instant, fără a irosi nici măcar o secundă, timp prețios când este vorba de pariuri live.

Ofertă sportivă bogată

La toate cele 50 de meciuri de astăzi găsești în jur de 100 de opțiuni atât înainte de meci cât și live. Pariuri pe fiecare echipă, fiecare repriză, intervale de 1,5,10 și 15 minute dar și multe altele te așteaptă în orice moment. Astfel de opțiuni găsești și la Tskhinvali vs Botosani, meci transmis de Digi Sport 1 cu începere de la ora 19:00.

pariuri.png 

Posibilitatea de a paria de pe telefon

În caz că nu ești acasă și dorești să plasezi un pariu (inclusiv live) poți în orice moment accesa oferta sportivă direct de pe telefonul mobil. De exemplu să zicem că ești la terasă și te uiți la meciul celor de la Botoșani iar în minutul 20 te hotărăști să pariezi că aceștia vor marca până la pauză. Tot ce trebuie să faci este să scoți telefonul din buzunar, să deschizi browserul web și să accesezi site-ul Sportingbet, acesta fiind optimizat pentru dispozitive mobile. Aste adevărat că nu vei plasa pariuri live la fel de rapid cum o faci de pe calculator, dar această alternativă este mai mult decât decentă pentru situațiile în care nu ești acasă.

Bonusul acumulator

Ai putea spune că deși agențiile online oferă multe avantaje, ele nu oferă bonusuri pentru pariurile multiple așa cum o fac casele de pariuri de cartier. Trebuie să știi că Sportingbet are o astfel de promoție prin care oferă câștiguri cu 35% mai mari la biletele cu minim opt selecții a căror cotă nu este mai mică de 1.20. Și la biletele cu 3-7 selecții primești diferite bonusuri conform pozei de mai jos. O astfel de ofertă este perfectă într-o zi ca aceasta, cu așa mult fotbal.

bonusul-acumulator.png

Meciul zilei

Sportingbet îți oferă astăzi și șapte rotiri gratuite în jocul Starburst dacă plasezi un pariu single pe "Meciul zilei". Consultă articolele de pe site-ul nostru pentru a afla care este acesta!

După cum poți vedea ai multe motive astăzi să alegi agenția recomandată de mine.

Pariază și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi