Pariază pe Europa League la Sportingbet și ai câștiguri cu 35% mai mari, un bonus de 400 RON pentru prima depunere și multe altele!

Astăzi este o nouă zi cu foarte mult fotbal european deoarece se joacă manșa secundă a turului al doilea preliminar din Europa League. Nu mai puțin de 32 de partide au loc pe parcursul zilei în această competiție, deci fără îndoială ai pe ce paria!

În caz că vrei să pariezi dar nu știi la ce agenție să te joci, atunci eu îți recomand sportingbet.ro. În primul rând această casă de pariuri online oferă un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400 RON dacă efectuezi o depunere în aceeași zi în care deschizi contul.

bonus-prima-depunere-sport.png

În al doilea rând, te așteaptă o ofertă sportivă foarte bogată. La fiecare meci vei găsi peste 100 de tipuri de pariuri atât înainte de fluierul de start cât și live. Poți paria pe handicapuri europene, fiecare repriză, fiecare echipă, intervale de timp, goluri și multe altele!

Dacă ești fan al pariurilor de lungă durată poți în orice moment să pariezi pe câștigătoarea Europa League. În acest moment Borussia Dortmund, Napoli și Liverpool sunt favorite dar desigur, competiția este abia la început iar cotele vor suferi în timp multe oscilații. Întreaga ofertă sportivă este disponibilă atât pe PC cât și pe telefon, astfel încât poți să plasezi pariuri în orice moment, chiar dacă nu ești acasă.

cote-castigator.png 

Unul dintre motivele principale pentru care ar trebui să te joci astăzi la agenția recomandată de mine îl reprezintă promoția "Bonusul acumulator" prin care pariurile multiple îți vor aduce câștiguri cu până la 35% mai mari ca de obicei. Ca să îți arăt cât de atractivă este această ofertă am creat pentru astăzi un bilet cu cinci selecții. Miza este de 10 RON, cota este de 17.36 şi câștigul potențial este de 173.70. Conform acestei promoții sunt eligibil pentru un bonus de 20% din profit (acesta este bonusul pentru cinci selecții). Astfel dacă biletul este câștigător voi primi în plus suma de 32.74 RON, deci câștigul meu total va fi de 206.44 RON. Indiferent de agenția la care ai juca acest bilet, sigur câștigul ar fi mai mic, indiferent cât de bune ar fi cotele (care oricum n-au cum să fie mult mai mari).

bilet.png

Iar dacă primele selecții de pe biletul tău sunt câștigătoare, însă ai emoții în ceea ce privește ultimele meciuri, atunci poți oricând să dai "Cash out" datorită noii opțiuni "Închidere pariu". Astfel vei avea control deplin asupra pariului tău și poți în orice moment să încasezi o parte din câștig!

Tot astăzi poți să primești și șapte rotiri în jocul de cazino Starburst dacă pariezi pe scorul corect al meciului FC Botoșani vs Legia Varșovia. Acest lucru este posibil datorită promoției Meciul zilei. Iar după ce ai pariat primești dreptul de a pune în mod gratuit o predicție în cadrul concursului Predictorul Fotbalului, acolo unde poți câștiga până la 45.000 RON!

Pariază și tu la bookmakerul recomandat de mine și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi