Astăzi ne așteaptă 9 meciuri în Serie A - descoperă pronosticurile etapei, televizări, oferte pariuri și alte informații utile

Avem etapă intermediară în Serie A, iar de aceea astăzi au loc nu mai puțin de 9 meciuri în runda cu numărul 5. Benevento vs AS Roma începe la ora 19:00, iar restul partidelor la ora 21:00. Ieri s-a jucat Bologna vs Inter, meci încheiat 1:1 Pentru că e o zi cu mult fotbal italian, vreau să ne uităm puțin peste ce interesează pe pariori: pronosticuri de la meciurile zilei, cote și ofertă sportivă, transmisiuni live video și promoții de nerefuzat.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate pentru pariuri pe Serie A!

 

Meciuri și cote

Cotele de mai jos sunt luate de la această casă de pariuri online, care la partida Lazio vs Napoli oferă și populara promoție Marjă 0% prin care poți beneficia de cele mai bune cote, și asta datorită payout-ului de 100%!

 

Avancronici și pronosticuri etapa a 5-a Serie A

Dacă dai click pe link-urile de mai jos, vei fi redirecționat către avancronicele respectivelor partide, unde poți vedea și pronosticul recomandat. Primele 3 avancronici și ponturi sunt oferite de Dan Ștefănescu, specialist PariuriX și comentator Digi Sport. Cel de-al patrulea meci este prezentat de Sergiu Spînu.

Descoperă și alte ponturi Serie A!

 

Cotă 10.00 pentru orice pariu pe Serie A

Această casă de pariuri online vine cu o ofertă foarte atractivă valabilă doar astăzi prin care oferă cotă de 10.00 la orice pariu pe Serie A, sau dublul mizei înapoi la pariurile pierzătoare. Care este faza? Oferta este disponibilă doar pentru clienții noi, deci cei care nu au deja un cont. Hai să îți arăt exact despre ce este vorba:

Deschizi un cont acum prin ACEST LINK utilizând codul ”COTA10” la înregistrare. Apoi plasezi un pariu de 50RON, pre-meci sau live, care să aibă o cotă normală de minim 1.20. Primul pariu eligibil va fi calculat conform unei cote mărite de 10.00 - câștigurile la cota normală sunt acordate ca fonduri obșnuite, iar diferența până la 500RON este oferită ca bonus. Acesta trebuie rulat de 4 ori pe cote de minim 1.60 înainte să poți retrage. Dacă în schimb pariul este pierzător, primești 100RON bonus, și ai de efectuat un rulaj de 6x (deci 600RON) înainte să poți retrage. Într-adevăr sunt niște termeni atașați, dar sunt mai mult decât decenți. Aceasta este o oportunitate perfectă pentru a îți multiplica rapid banca, iar de aceea nu ar trebui să o ratezi. Dacă ai nevoie de mai multe informații despre această ofertă, atunci poți accesa ACEST ARTICOL.

Deschide cont și plasează orice pariu pe etapa a 5-a din Italia Serie A la o cotă mărită de 10.00!

 

Unde urmărim meciurile din Serie A?

Toate partidele etapei pot fi urmărite gratuit pe net la unibet.ro, betano.ro și betfair.ro., singura condiție fiind aceea de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri! Transmisiunile sunt disponibile atât de pe PC, direct din browser, cât și de pe mobil prin intermediul aplicațiilor proprii. Cele mai importante două meciuri ale etapei, dar și partida de la ora 19:00 pot fi văzute și la televizor după cum urmează:

  • Ora 19:00 - Benevento vs Roma pe Digi Sport 3
  • Ora 21:45 - Lazio - Napoli pe Digi Sport 3
  • Ora 21:45 - Juventus - Fiorentina pe Digi Sport 4

Pentru alte metode de a urmări meciurile preferate poți citi și articolul: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html

 

Ofertă sportivă la agențiile recomandate

Acestea sunt cele 5 agenții online pe care noi le recomandăm pentru pariuri pe Serie A. Toate oferă cote bune, plus o gamă foarte largă de pariuri. La toate găsești inclusiv pariuri pe marcatori, cartonașe și cornere. 

  • Operator 1 (L1160657W000330) - oferă între 140 și 200 de pariuri pe fiecare meci,  având cea mai variată gamă de handicapuri asiatice și europene din rândul operatorilor licențiați. Poți plasa și pariuri de tipul Scorecast sau WinCast.
  • Operator 2 (L1160651W000195) - te așteaptă în jur de 120 de pariuri pe fiecare meci. Aceasta este agenția la care poți beneficia de o cotă de 10.00 la orice pariu îți trece prin cap, așa că nu ar trebui să ratezi oferta dacă nu ai deja un cont.
  • Operator 3 (L1160656W000327) - am găsit între 175 și 195 de pariuri la fiecare meci în parte, și poți paria chiar și pe întoarceri de rezultat sau pe numărul exact de goluri
  • Operator 4 (L1170664W000663) - oferă între 185 și 216 pariuri la fiecare meci. Dacă plasezi pariuri de tipul Scor Corect sau Pauză / Final iar acestea sunt pierzătoare, atunci primești înapoi suma mizată cu condiția ca respectiva partidă să se încheie 0:0.
  • Operator 5 (L1160655W000329) - recomand această agenție în special pentru platforma de betting exchange, fiind singura licențiată la care poți plasa pariuri back / lay pe Serie A!

Deschide cont și plasează orice pariu pe etapa a 5-a din Italia Serie A la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!