Pariază pe derby-ul FC Steaua vs Petrolul Ploiești și ești recompensat! Vezi aici detalii!

La ora 21:00 are loc cel mai atractiv meci al primei etape din România Liga 1: FC Steaua București vs Petrolul Ploiești. Este drept că echipa prahoveană a slăbit în această vară dar întâlnirea directă rămâne una interesantă cu multe orgolii în joc.

Sportingbet (deschide cont acum) recompensează astăzi toți clienții care plasează cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect al acestui meci. Miza minimă este de 2RON iar recompensa constă în șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst. Termenii și condițiile promoției pot fi accesate AICI.

Deoarece Steaua pornește ca favorită certă în acest joc cu o cotă de doar 1.36 pentru un eventual succes, cele mai probabile scoruri sunt cele de 1:0 și 2:0 în favoarea "roș-albaștrilor".

În articolul Ponturi pariuri FC Steaua Bucureşti vs Petrolul Ploieşti poţi citi avancronica partidei, unde vă propun trei ponturi printre care și unul pe opțiunea Scor corect. Tot aici poți citi detalii despre transferurile făcute de cele două formații în vară dar și alte informații utile. 

steaua-petrolul.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi