Pariază pe CS U Craiova vs FCSB cu o asigurare de 40RON!

În această seară cu începere de la ora 20:45 are loc derby-ul etapei a 16-a din România Liga 1 dintre CS U Craiova și FCSB. Așa cum era de așteptat casele de pariuri licențiate s-au întrecut în a veni cu oferte care de care mai atractive la această partidă, una dintre ele putând fi găsită la această casă de pariuri online. Aceasta oferă o asigurare de 40RON la pariurile single pre-meci, iar mai jos poți vedea exact ce ai de făcut.

Pariază pe CS U Craiova vs FCSB și profită de o asigurare de 40RON!

 

În ce constă oferta?

Plasează la această casă de pariuri online unul sau mai multe pariuri simple pre-meci pe partida CS U Craiova vs FCSB, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.  Altfel spus, dacă rezultatul pariurilor tale nu este cel la care sperai, ai o plasă de siguranță. 
 

Termeni și condiții ofertă:

  • Oferta este valabilă pentru toți clienții: atât cei noi cât și cei actuali
  • FreeBetul va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție, de 40 RON sau mai mult. 
  • Sunt luate în considerare doar pariurile pre-meci pe partida CS U Craiova vs FCSB de duminică 29 octombrie, ora 20:45.
  • Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali și finalizate. Pariurile plasate cu FREEBET-uri, pariuri închise sau anulate, sau cele plasate înainte de startul partidei nu sunt luate în considerare.
  • Fiecare client poate profita o singură dată de pe urma acestei promoții.
  • FREEBET-ul va fi acordat a doua zi după ora 08:00.
  • FREEBET-ul de 40 RON este valabil timp de 7 zile de la creditare și va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREREBET, dă un CLICK AICI.

Pariază pe CS U Craiova vs FCSB și profită de o asigurare de 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi