Pariază pe cota 8.00 că FC Barcelona o bate pe FC Sevilla în Cupa Regelui

FC Sevilla și FC Barcelona se întâlnesc în finala Cupei Regelui Spaniei pe 21 aprilie (ora 22:30). Meciul se joacă la Sevilla, acolo unde s-a disputat și ultima întâlnire directă dintre cele două formații (2-2, pe 31 martie, în LaLiga). Catalanii și-au revenit după eliminarea din Liga Campionilor și nu ar trebui să rateze acest trofeu, fiind evident mai puternici decât Sevilla, echipă care nu a mai câștigat de 7 meciuri în toate competițiile. Această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 8.00 pentru victoria „Barcei”, în locul celei normale de 1.44. Pentru a beneficia de promoție, tot ce trebuie să faci este îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 8.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCJ” 
  3. Plasează un pariu pe victoria lui FC Barcelona contra lui FC Sevilla în meciul de sâmbătă, 21 aprilie 2018, ora 22:30.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FC Barcelona câștigă, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar catalanii câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale și încasezi alți 350RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 350RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Rezultat final” (Rezultatul după cele 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 8.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 50RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 8.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!