Pariază pe cele mai bune cote la returul dintre Real Madrid și Barcelona!

În această noapte, de la ora 00:00, Barcelona se va deplasa pe Santiago Bernabeu pentru a disputa returul SuperCupei Spaniei. După ce în tur galacticii lui Zidane s-au impus cu scorul de 3-1, misiunea catalanilor este un foarte dificilă. Messi&co. vor încerca totuși să întoarcă rezultatul din tur și să câștige a doua SuperCupă consecutivă chiar pe terenul rivalilor din Madrid. La orice rezultat te-ai gândi, profită de cele mai bune cote oferite pentru acest El Clasico.

Casa de pariuri online Betano, sponsorul oficial al Ligii 1 de fotbal din acest sezon, a pregătit o ofertă simplă, dar atractivă înaintea acestui meci. Ea oferă marjă 0% la pariurile de tipul Rezultat final - 1x2, ceea ce înseamnă că beneficiezi de cele mai mari cote de pe piață. Dacă nu ai deja cont la Betano, deschide unul acum și profită de această ofertă!

 

PARIAZĂ LA CELE MAI BUNE COTE PE REAL MADRID - BARCELONA!

 

Cotele pentru Real Madrid - Barcelona:

Victorie Real Madrid - 2.42 la Betano, 2.30-2.35 pe alte site-uri

Egalitate - 4.20 la Betano, 3.80-3.90 pe alte site-uri

Victorie Barcelona - 2.86 la Betano, 2.70-2.75 pe alte site-uri

 

PARIAZĂ LA CELE MAI BUNE COTE PE REAL MADRID - BARCELONA!

 

Pe lângă oferta promoțională pe El Clasico, această casă de pariuri online vine în sprijinul jucătorilor noi și printr-un bonus de bun venit foarte atractiv. Astfel, clienții care se înregistrează acum beneficiază de unul dintre cele mai bun bonusuri de pe piață, de 100% la primul depozit, până la 500RON! Dacă nu ești client, deschide acum un cont!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!