Pariază pe câștigătorul meciului Basel vs Manchester City la o cotă mărită de 10.00!

Una dintre cele mai dezechilibrate duble manșe din optimile de finală ale Ligii Campionilor este fără îndoială confruntarea dintre Basel și Manchester City, ”cetățenii” fiind favoriți cerți la calificare (cotă 1.09). Marți, 13 februarie 2018, are loc manșa tur în Elveția, acolo unde de asemenea echipa lui Guardiola are o cotă foarte mică pentru un eventual succes : doar 1.35.

Dar ce ar fi dacă ți-aș spune că primul pariu 1X2 pe acest meci îl poți juca la o cotă mărită de 10.00? Acest lucru este posibil la această casă de pariuri online, însă oferta este destinată doar clienților noi care nu au deja cont. De asemenea, dacă pariul de calificare este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei pariate, deci practic nu ai cum să pierzi!

Deschide cont și plasează orice pariu 1X2 pe Basel vs Manchester City!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM PARIEZ PE BASEL VS MANCHESTER CITY LA O COTĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10

 2. Plasează un pariu pre-meci 1X2 de 40RON pe una din următoarele opțiuni: Victorie Basel, Egal sau Victorie Manchester City.

 3. În funcție de rezultatul pariului există două posibilități:
  Pariul este câștigător: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma EXTRA va fi creditată sub formă de fonduri suplimentare. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  Pariul este pierzător: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.


Exemplu: ai plasat un pariu eligibil de 40RON pe victorie Manchester City la o cotă de 1.35. Dacă pariul este câștigător primești 54RON ca fonduri reale (40 * 1.35) și 346RON (40 * 10 - 54) ca fonduri extra, și ai de rulat 1,384RON (346 * 4) înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 80RON ca fonduri extra și ai de rulat 480RON.
 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 40RON, dar doar acei 40RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și plasează orice pariu 1X2 pe Basel vs Manchester City!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi