Pariaza pe castigatorii X Factor si Vocea Romaniei

Agentiile de pariuri offline dn Romania incep incet-incet sa se ridice la nivelul agentiilor similare din Marea Britanie.

vocea-romaniei.jpg

Astfel la Stanleybet puteti sa pariati pe finalistii show-ului de la PRO TV, Vocea Romaniei, dar si pe castigatorul X Factor. La BetCafeArena puteti miza doar pe castigatorul de la Vocea Romaniei. La ambele agentii mai puteti juca, la Vocea Romaniei, pe antrenorul castigator.

Pentru castigatorul show-ului de la PRO TV Adrian Nour este mare favorit, primind la Betcafearena cota 2.50 pentru castigarea concursului. Apoi o avem pe Sanziana Niculae (3.00) si Mihai Chitu (5.00). Din ce ne dam seama, raportandu-ne la cotele oferite de Betcafearena Ana Maria Mirica are cel mai putin treaba cu cantatul dintre semi-finalisti.

La Stanleybet momentan nu se poate paria decat pe cei patru care vor ajunge in finala.

Tot la ambele agentii puteti sa mizati si pe juratul care-l ''antreneaza'' pe castigator. Marius Moga e ''sus pe toc'' sau sus in top, primind cota 2.20 (Stanleybet) pentru ca unul din elevii sai sa castige competitia. Smiley cu ai sai ''elevi'' pleaca cu a doua sansa (2.90 Stanleybet), urmat de Horia Brenciu (3.80 Stanleybet).

Duminica la X Factor avem o competitie acerba intre Alex Mataev (1.90) si Florin Ristei (2.25). In schimb daca ar castigat Madalina Lefter (7.50) si Bogdan Bratis (10.0).

Asteptam pareri de la cei care au urmarit show-urile. Cine va castiga X Factor? Dar Vocea Romaniei?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi