Pariază pe calificarea FCSB-ului contra lui Lazio la o cotă mărită de 30.00!

FCSB joacă joi 22 februarie 2018 de la ora 20:00 pe Olimpico din Roma în fața gazdelor, SS Lazio. Ștefan Radu și compania au fost luați prin surprindere de victoria FCSB-ului din tur, dar la Roma datele problemei sunt altele. Cu toate acestea, prima șansă la calificare aparține formației antrenate de Nicolae Dică, iar la această casă de pariuri sportive online ai șansa de a paria pe calificarea singurei noastre reprezentate din Eurpa League, la o cotă de 30.00. Stai cu ochii pe link-urile speciale din acest articol și mărește-ți substanțial veniturile!

 

Pariază pe calificarea FCSB-ului la o cotă specială de 30.00!

Cum pun mâna pe cota specială de 30.00? 

  1. Înregistrează-te prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și folosește codul promoțional ”ZFBNBC
  2. Plasează un pariu pe calificarea FCSB-ului în faza următoare a Uefa Europa League
  3. Pariul este câștigător? Primești cash suma pariată, în timp ce restul câștigului până la cota de 30.00 o să-ți fie oferit sub formă de fonduri EXTRA în portofelul virtual

Termeni și condiții: 

  • Această promoție este destinată doar clienților noi așa că în primă fază ÎNREGISTREAZĂ-TE
  • Miza maximă acceptată este de 5RON 
  • Pentru această promoție este interzisă utilizarea opțiunii ”Cash-Out”
  • Fondurile EXTRA o să-ți fie transferate în portofelul virtual la 24 de ore distanță de la terminarea partidei de la Roma
  • Dacă pariul este câștigător, bonusul respectiv trebuie rulat o dată (1X) la cote de +1.20

Dacă pariezi pe calificarea celor de la FCSB, iar pariul este câștigător, primești înapoi suma pariată, iar restul câștigului urmează să-ți fie oferit sub formă de fonduri EXTRA în portofelul virtual în următoarele 24 de ore de la soluționarea pariului. Nu uita că respectivul bonus trebuie rulat o dată (1X) la cote mai mari sau egale cu 1.20. 

Exemplu: Ai pariat suma de 5RON pe calificarea FCSB-ului, iar pariul este câștigător. Primești cei 5RON pariați înapoi cash, și alți 145RON sub formă de fonduri EXTRA. Ai la dispoziție 90 de zile să rulezi o dată (1X) bonusul la cote de +1.20. 

Pariază pe calificarea FCSB-ului contra italienilor de la Lazio și mărește-ți substanțial veniturile!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!