Pariază pe calificare Liverpool la o super cotă de 4.00!

Doar un ghinion cum rar s-a mai văzut în fotbal poate face ca Liverpool să rateze calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor după ce „cormoranii” s-au impus cu 5-0 în deplasarea de la Porto. În mod normal, englezii au cotă 1.0001 să meargă mai departe după meciul de mâine (ora 21:45), dar la această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă mărită de 4.00 cu condiția să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din articol.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Liverpool la o cotă mărită de 4.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBNBI” 
  • Plasează un pariu pe calificarea lui Liverpool în meciul cu FC Porto de marți, 6 martie 2018, ora 21:45.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa "Să se califice (inclusiv prelungiri şi penalty)". Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe calificarea lui Liverpool și doar pentru o miză maximă de 50RON. 
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Liverpool se califică, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar „cormoranii” se califică. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale și încasezi alți 150RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 150RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Liverpool la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!