Pariază pe Benfica vs Manchester United cu o asigurare de 40RON!

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii în Liga Campionilor este cel din grupa A dintre Benfica și Manchester United. Ca de obicei, partida are loc cu începere de la ora 21:45. Dacă intenționezi să pariezi pe acest meci, atunci recomand să o faci la această casă de pariuri online, și asta pentru că vei beneficia de o asigurare de 40RON. Mai exact, dacă plasezi un pariu pre-meci iar acesta este pierzător, vei primi înapoi integral suma pariată în limita a 40RON. Banii sunt rambursați sub formă de FREEBET. 

Pariază chiar acum pe Benfica vs Manchester United cu o asigurare de 40RON!

 

Cum pot lua parte la ofertă?

  1. Plasează un pariu simplu pre-meci pe meciul dintre Benfica și Manchester United (18.10.2017)
  2. Dacă primul pariu pre-meci jucat pe acest meci este pierzător, primești înapoi 100% din miză în limita a 40RON.

 

Termeni și condiții:

  • Doar primul pariu simplu, jucat înainte de fluierul de start al partidei se califică pentru această ofertă.
  • Miza minimă acceptată este de 4 RON, iar pariul trebuie să fie plasat cu bani cash. Pariurile gratuite, pariurile anulate și pariurile închise cu opțiunea cash out (închidere pariu), nu se vor lua în calcul la îndeplinirea condițiilor acestei promoții.
  • În cazul în care primul pariu simplu pre-meci plasat pe acest meci este pierzător, miza va fi restituită 100% sub formă de FREEBET, în limita a 40 RON.
  • FREEBET-ul va fi creditat în maxim 48 de ore de la încheierea meciului și este disponibil pentru pariere timp de 7 zile de la creditare.
  • FREEBET-ul va putea fi folosit pe orice tip de pariu, iar în eventualitatea unui câștig, profitul va fi disponibil în cont sub formă de bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREEBET, dă un CLICK AICI.

Pariază chiar acum pe Benfica vs Manchester United cu o asigurare de 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi