Pariază pe Astra Giurgiu vs Târgu Mureș și ești recompensat cu rotiri gratuite la jocuri de cazino!

Astra Giurgiu și ASA Târgu Mureș speră să "spargă gheața" după remizele din prima etapă. Cele două echipe se vor întâlni în această seară cu începere de la ora 21:00 pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu într-un meci care contează pentru runda a doua din România Liga 1.

Sportingbet (deschide cont acum) vine și cu o promoție foarte interesantă la această partidă, prin care oferă șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă plasezi un pariu single pe opțiunea Scor Corect înainte de fluierul de start.

Poate la prima vedere promoția nu pare foarte atractivă dar gândește-te că miza minimă a pariului este de 2 RON iar rotirile valorează 3.5 RON. Însă mai important de atât, o singură rotire poate aduce câștiguri de până la 2.500 RON dacă ești foarte norocos. Plus că și pariul poate fi unul câștigător. Practic ai mai multe variante de a câștiga bani şi de aceea nu trebuie să ratezi promoția.

Această ofertă face parte din seria de promoții "Meciul zilei" prin care Sportingbet oferă zilnic câte șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino dacă pariezi pe meciul ales pentru ziua respectivă. Mai multe detalii despre promoție găsești AICI.

meciul-zilei.png

Pe lângă pariuri pe scor corect, la meciul Astra Giurgiu vs Târgu Mureș poți plasa pariuri pe fiecare echipă, fiecare repriză, pe intervale de 1, 5, 10 și 15 minute dar și pe multe alte opțiuni. O ofertă foarte diversificată nu vei găsi doar la acest meci, ci la orice joc din Liga 1, atât înainte de fluierul de start cât și live.

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!