Pariază pe Astra Giurgiu vs FCSB cu o asigurare de 40RON!

În această seară cu începere de la ora 20:45 are loc Astra Giurgiu vs FCSB, meci ce contează pentru etapa a 19-a din România Liga 1. Cu această ocazie Sportingbet.ro (L1160656W000327) vine cu o promoție prin care oferă o asigurare de 40RON pentru toți clienții care pariază live pe acest meci.

Pariază pe Astra Giurgiu vs FCSB cu o asigurare de 40RON!

 

În ce constă oferta?

Plasează la Sportingbet (deschide cont acum sau accesează contul actual) unul sau mai multe pariuri simple live pe meciul Astra Giurgiu vs FCSB, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.  Altfel spus, dacă norocul nu îți surâde ai o plasă de siguranță! 
 

Termeni și condiții ofertă:

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei actuali.
  • FreeBetul va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție, de 40 RON sau mai mult. 
  • Sunt luate în considerare doar pariurile live.
  • Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali și finalizate. Pariurile plasate cu FREEBET-uri, pariuri închise sau anulate, sau cele plasate înainte de startul partidei nu sunt luate în considerare.
  • Fiecare client poate profita o singură dată de pe urma acestei promoții.
  • FREEBET-ul de 40 RON este valabil timp de 7 zile de la creditare și va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREREBET, dă un CLICK AICI.

Pariază pe Astra Giurgiu vs FCSB cu o asigurare de 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi