Pariază pe Arsenal vs Chelsea cu o asigurare de 40RON!

Nici nu a început bine noul an, și deja ne așteaptă un super derby în Anglia Premier League! Miercuri 3 ianuarie 2018, cu începere de la ora 21:45, are loc Arsenal vs Chelsea, meci ce încheie etapa a 22-a din Anglia Premier League. Cu această ocazie, la această casă de pariuri online beneficiezi de o asigurare de 40RON la pariurile live dacă urmezi indicațiile de mai jos. Oferta este valabilă pentru toți clienții, atât cei noi cât și cei actuali.

Pariază pe Arsenal vs Chelsea cu o asigurare de 40RON!

 

În ce constă oferta?

Plasează la această casă de pariuri online unul sau mai multe pariuri simple LIVE pe meciul Arsenal vs Chelsea, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.  
 

Termeni și condiții ofertă:

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei actuali ai casei de pariuri recomandate
  • FreeBetul va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție, de 40 RON sau mai mult. 
  • Sunt luate în considerare doar pariurile LIVE.
  • Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali și finalizate. Pariurile plasate cu FREEBET-uri, pariuri închise sau anulate, sau cele plasate înainte de startul partidei nu sunt luate în considerare.
  • Fiecare client poate profita o singură dată de pe urma acestei promoții.
  • FREEBET-ul de 40 RON este valabil timp de 7 zile de la creditare și va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREREBET, dă un CLICK AICI.

Pariază pe Arsenal vs Chelsea cu o asigurare de 40RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!