Pariază pe Arsenal - Newcastle United și ești recompensat! Vezi detalii!

Astăzi cu începere de la ora 19:30 Emirates Stadium din Londra găzduiește partida dintre Arsenal și Newcastle United, meci contând pentru etapa a 16-a din Anglia Premier League. Înaintea acestei partide cele două combatante împart locul al șaselea cu câte 23 de puncte.

Dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la această casă de pariuri online primiți un loz răzuibil în Jocul Tribble Knockout!

arsenal-newcastle-1.png

Termeni și condiții

  • Puteți plasa orice sumă de bani doriți. 
  • Doar pariurile single plasate înainte de începutul meciului se califică. Pariurile live și multiple nu iau parte la promoție.
  • Lozul este valabil doar în jocul Tribble Knockout, accesibil din categoria Lozuri răzuibile și valorează 5RON.
  • Lozul poate fi folosit oricând până pe 15.12.2014, ora 01:59.
  • Câștigurile acumulate trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Newcastle vine după o victorie importantă în fața lui Chelsea furnizând prima înfrângere a echipei lui Mourinho în această ediție de campionat. Acum urmează un nou meci dificil, de data aceasta în fața "tunarilor" lui Wenger. Deși echipa gazdă este considerată ca fiind mare favorită, confruntarea poate deveni foarte imprevizibilă din cauza numărului mare de jucători indisponibili din ambele tabere. 

arsenal-newcastle-2.png

Despre jocul Tribble Knockout
Obiectivul este acela de a nimeri trei simboluri identice de aceeași valoare și atunci câștigați suma corespunzătoare. Puteți primi și un multiplicator care să vă mărească suma câștigată de maxim zece ori. Dacă norocul vă surâde cu adevărat acest joc vă poate aduce câștiguri de până la 50,000RON!

tribble.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi