Pariază pe Arsenal - Borussia Dortmund și primești 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino!

Emirates Stadium din Londra găzduiește astăzi meciul dintre Arsenal și Borussia Dortmund, partidă ce contează pentru etapa a cincea din cadrul grupei D a Ligii Campionilor.

Această casă de pariuri online oferă astăzi 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst tuturor clienților care plasează cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect la această confruntare. Puteți paria orice sumă de bani doriți și n-are importanță dacă pariul vostru este câștigător.

arsenal-borussia.png

Rotirile vor fi disponibile în cont în perioada: 27.11.2014, ora 13:00 - 28.11.2014, ora 01:59. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în jocul Starburst, accesibil din secțiunea "Casino", categoria "Sloturi" sau "Populare". Banii obținuți din urma acestor rotiri trebuie la rândul lor rulați o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Germanii ocupă primul loc în grupă cu maxim de puncte după patru partide, în timp ce Arsenal ocupă poziția secundă cu șapte puncte. Ambele formații o duc destul de rău în campionatele proprii: "tunarii" se află pe poziția a opta în Premier League și vin după două înfrângeri consecutive, îar formația lui Klopp se află în zona fierbinte a clasamentului în Bundesliga.

Casele de pariuri consideră că partida este destul de echilibrată, dar acordă gazdelor prima șansă la victorie, acestea având o cotă de 2.30. O victorie a nemților are o cotă de 2.90, în timp ce pentru o remiză este oferită cota 3.40. Puteți vedea mai jos cotele pentru opțiunea Scor Corect.

arsenal-borussia-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi