Pariază luni 29.06.2015 pe meciurile de la Wimbledon și beneficiezi de câștiguri cu până la 28% mai mari ca de obicei!

Sportingbet (deschide un cont acum) a lansat în urmă cu câteva săptămâni o promoție foarte interesantă numită "Bonus - Acumulatorul din tenis" prin care oferă câștiguri cu până la 28% mai mari ca de obicei la pariurile multiple formate integral din selecții din tenis.Fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.20 pentru a se califica pentru această ofertă iar bonusul exact depinde de numărul de selecții de pe bilet, așa cum se poate vedea în poza de mai jos. Mai multe detalii despre promoție găsești AICI.

bonusul-acumulator-din-tenis.png

Astăzi este prima zi în care avem meciuri pe tabloul principal de la Wimbledon, ceea ce înseamnă că oferta sportivă este foarte generoasă. Două românce vor juca pe parcursul zilei, iar mai jos poți vedea meciurile acestora și cotele oferite de Sportingbet.

Alexandra Dulgheru - K. Mladenovic >>> 4.00 1.22
Irina Begu - D. Gavrilova >>> 2.50 1.50

Astăzi au loc în total câteva zeci de meciuri la Wimbledon iar din oferta Sportingbet nu lipsește niciunul din acestea! De aceea ziua de luni 29 iunie 2015 este perfectă pentru a profita de pe urma promoției prezentate mai sus. 

Mai jos am pregătit un bilet format în mare parte din meciurile jucătoarelor noastre iar scopul este acela de a îți arăta mai exact cum funcționează promoția "Bonus - acumulatorul din tenis". 

bilet-tenis.png

Așa cum se poate vedea în poza de mai sus, biletul meu conține șapte selecții care se califică pentru această promoție. Miza este de 20RON, cota totală este de 26.73 iar câștigul este de 534.72 RON. Conform promoției, în caz că biletul este câștigător, sunt eligibil pentru un bonus egal cu 28% din profit. 

În cazul acesta profitul potențial este de 514,72RON (câștigul total - miza totală) iar 28% înseamnă 144.12RON. Deci eu practic în loc de 534,72RON voi lua 678,84RON.

Acum să presupunem că la unul din meciuri primesc cotă 1.00; să zicem meciul Simonei Halep dacă acesta este decis doar în două seturi. În acel caz câștigul total al biletului va fi de 445.6RON iar bonusul va fi de 22.5% din profit (că am doar 6 selecții valide), adică de 95,76RON.

Astfel cum poți vedea, la Sportingbet beneficiezi pe întreaga durată a turneului de la Wimbledon de câștiguri mai mari ca în alte părți. Plus că poți participa zilnic în mod gratuit la concursul Super Predictorul Verii, care de asemenea este dedicat turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Zilnic poți primi 10 rotiri gratuite la jocuri de cazino iar la finalul turneului poți câștiga un Iphone 6 Plus de 64GB! Detalii AICI.

Pariază și tu acum pe meciurile de la Wimbledon! Primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi