Pariază LIVE pe Manchester United vs Tottenham și poți primi un FREEBET de 40RON!

united-tottenham.png

În această după-amiază cu începere de la ora 16:30 Manchester United și Tottenham se întâlnesc pe Old Trafford în cadrul etapei a 15-a din Anglia Premier League. Cu această ocazie casa de pariuri online Netbet (deschide un cont acum) vine cu o promoție atractivă:

Plasează un pariu single live pe acest meci, iar dacă pariul este pierzător primești înapoi 50% din miză în în limita a 40RON. Banii sunt înapoiați sub formă de FREEBET.


Cum iau parte la această promoție?

  • Accesează contul tău Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016). Dacă nu ești client, deschide un cont acum!
  • Accesează secțiunea ”Promoții”, dă click pe oferta ”Man. Utd vs Tottenham! 40 RON FREEBET” și apasă pe butonul ”Înscriere”.
  • Plasează un pariu live pe partida Manchester United vs Tottenham (doar primul pariu single live pe acest joc este luat în considerare).Despre FREEBET

Freebet-ul este valabil timp de 7 zile de la creditare și poate fi folosit pe orice meci sau opțiune de pariere, dar doar pe o cotă mai mare de 1.50. Acesta trebuie utilizat integral pe un singur pariu, iar în urma acestui pariu vei păstra doar profitul, nu și miza. Mai multe detalii despre ce este un freebet găsești aici: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html.

Exemplu: Plasezi un pariu live de 80RON dar acesta este pierzător. Asta înseamnă că vei primi un FREEBET de 40RON. Îl utilizezi pe o cotă de 2.50 și câștigi pariul; vei primi 60RON pe cont, sumă care nu este supusă vreunei condiții de rulaj. 

Pariază și tu acum pe partida Manchester United vsTottenham!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi