Pariază la Sportingbet pe meciul Voluntari vs Pandurii Târgu Jiu și ești recompensat! Vezi aici detalii!

Etapa a 3-a din România Liga 1 se deschide în această seară în "Ștefan cel Mare" cu partida dintre nou-pormovata FC Voluntari și Pandurii Târgu Jiu.

Sportingbet (deschide cont acum) vine cu o promoție atractivă la acest meci prin care oferă șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino fiecărui client care plasează cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect înainte de fluierul de start. Miza minimă este de 2 RON iar rezultatul pariului nu este important. Rotirile vor putea fi folosite sâmbătă după ora 13:00 în cadrul jocului de cazino Starburst. Regulamentul complet poate fi accesat AICI.

Voluntari este neînvinsă în acest sezon, ambele ei partide terminându-se cu același scor de 1:1. Repetarea acestui rezultat pentru a treia oară la rând îți va aduce un câștig de șase ori mai mare decât suma pariată. Cel mai probabil scor conform caselor de pariuri este cel de 1:0 în favoarea gorjenilor cu o cotă de 5.75. 

meciul-zilei.png

Pe lângă pariuri pe opțiunea Scor Corect, la Sportingbet poți plasa pariuri pe handicapuri europene, pariuri pe intervale de 1,5,10 și 15 minute, pariuri speciale dar și multe altele. Aceste tipuri de pariuri sunt disponibile la fiecare partidă din Liga 1, atât înainte de fluierul de start cât și live. 

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi