Pariază la o supercotă de 30.00 pe un succes al lui FC Barcelona contra lui Real Sociedad

Sezonul 2017-2018 al LaLiga se încheie cu meciul jucat pe teren propriu de campioana FC Barcelona contra lui Real Sociedad (duminică, 20 mai, ora 21:45). Nu ne putem aștepta decât la o victorie confortabilă a catalanilor, în uralele unui stadion arhiplin. Real Sociedad nu are nici motivație și nici forță să le strice sărbătoarea lui Messi & Co. Diferența de nivel este reflectată și de rezultatul partidei din turul campionatului, când FC Barcelona s-a impus cu 4-2. Această casă de pariuri online îți oferă o supercotă de 30.00 pentru succesul echipei gazdă, în locul celei normale de 1.22. Pentru a beneficia de ea, singura condiție este să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o supercotă de 30.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNDJ” 
  3. Plasează un pariu simplu pe victoria lui FC Barcelona contra lui Real Sociedad în meciul de duminică, 20 mai, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria catalanilor, iar echipa gazdă se impune. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 145 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 145 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single.
  • Pariul tău trebuie să fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 30.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o supercotă de 30.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!