Pariază la o cotă specială de 30.00 că România bate Israelul!

Naționala de fotbal a României începe pregătirea pentru Liga Națiunilor cu un amical jucat în Israel, contra reprezentativei țării gazdă (24 martie, ora 20:00). La prima vedere, este o confruntare echilibrată, dar Cosmin Contra are la dispoziție jucători care pot decide meciul prin execuții individuale. La această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă specială de 30.00 pentru victoria „tricolorilor”, în locul celei normale de 2.70. Singura condiție este să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din articol.

Deschide cont acum și pariază pe victoria României contra Israelului la o cotă mărită de 30.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBNBR” 
  • Plasează un pariu pe victoria României în meciul cu Israel de sâmbătă, 24 martie 2018, ora 20:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă echipa noastră se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar România câștigă. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 145RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 145RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 30.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria României și doar pentru o miză maximă de 5RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont acum și pariază pe victoria României contra Israelului la o cotă mărită de 30.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!