Pariază la o cotă mărită de 8.00 că FC Barcelona o bate pe Villarreal

FC Barcelona a câștigat deja campionatul în Spania, dar nu își poate dezamăgi suporterii în partida cu Villarreal (9 mai, ora 21:00). Diferența mare de valoare atât pe hârtie, cât și pe teren, face ca echipa antrenată de Ernesto Valverde să fie favorită clară în această confruntare, bookmakerii fixând o cotă de 1.36 pentru un succes al catalanilor. Nu este o cotă foarte rea, având în vedere probabilitatea ca pariul să fie câștigător, însă această casă de pariuri plusează și oferă o cotă mărită de 8.00 pentru victoria Barcelonei. Ca să beneficiezi de ea, trebuie doar să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 8.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNDB” 
  3. Plasează un pariu pe victoria Barcelonei contra lui Villarreal în meciul de miercuri, 9 mai 2018, ora 21:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FC Barcelona învinge, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe victoria gazdelor, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 350 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 350 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „1X2”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 8.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 8.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi