Pariază la o cotă mărită de 5.00 pe calificarea lui Liverpool

După ce a trecut în „sferturi” de Manchester City, Liverpool este foarte aproape să o elimine și pe AS Roma în drumul spre finala Ligii Campionilor. Jucătorii antrenați de Jurgen Klopp i-au învins pe italieni cu 5-2 în prima manșă a acestei semifinale și cu siguranță că pe 2 mai (ora 21:45), în meciul de „Olimpico”, vor ști cum să gestioneze acest avantaj. Bookmakerii sunt convinși de calificarea „cormoranilor”, oferind o cotă de 1.08 pentru un asemenea pariu, însă la această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă mărită de 5.00 dacă mizezi că Liverpool merge mai departe. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Liverpool la o cotă mărită de 5.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCW” 
  3. Plasează un pariu pe calificarea lui Liverpool în dauna lui AS Roma după meciul de miercuri, 2 mai 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Liverpool se califică, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar „cormoranii” merg în finală. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale și încasezi alți 200RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 200RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Să se califice”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 5.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe calificarea lui Liverpool și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Liverpool la o cotă mărită de 5.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!