Pariază la o cotă de 60.00 pe victoria Angliei contra Columbiei

Anglia a avut evoluții bune în faza grupelor Cupei Mondiale 2018 (când a vrut să joace) și e creditată de specialiști cu prima șansă în meciul contra Columbiei, din optimile de finală ale competiției (3 iulie, ora 21.00). S-a spus că selecționata antrenată de Gareth Southgate a pierdut intenționat în fața Belgiei pentru a juca cu sud-americanii în „optimi” și a avea, apoi, un traseu mai ușor în fazele următoare. Cota normală pentru victoria naționalei Albionului este 2.20, dar tu poți paria pe o aceeași selecție la o supercotă de 60.00 dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online prin link-urile speciale din articol. 

Deschide cont și pariază pe victoria Angliei la o cotă mărită de 60.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 60.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNEQ” 
 3. Plasează un pariu pe selecția „victorie Anglia” în meciul Anglia vs Columbia, care are loc marți 3 iulie, cu începere de la ora 21:00, la Cupa Mondială 2018.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria Angliei, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 295 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 295 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cotă mărită Anglia vs Columbia

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Anglia” (Rezultat după 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 60.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe „victorie Anglia” în Anglia vs Columbia și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria Angliei la o cotă mărită de 60.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!