Pariază la o cotă de 60.00 pe surpriză în finala Europa League

Atletico Madrid este creditată cu prima șansă la victorie în finala Europa League, contra lui Olimpique Marseille. Desigur, echipa antrenată de Diego Simeone are argumente solide pentru a ridica trofeul la finalul confruntării de pe 16 mai (ora 21:45), însă la un asemenea nivel chiar se poate întâmpla orice.

Dacă ești de părere că meciul va fi câștigat de Olimpique Marseille, poți profita de superpromoția acestei case de pariuri online, care oferă o cotă de 60.00 pentru un succes al francezilor.

Dacă totuși te decizi să mergi pe mâna favoriților, află că promoția este valabilă și pentru o victorie a lui Atletico, cota normală pentru o asemenea selecție fiind înlocuită cu una mărită, de 40.00! Tot ce trebuie să faci pentru a paria pe cotele speciale este să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea finalei Europa League la cote mărite!

Cum pot beneficia de cotele speciale?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNDH” 
  3. Plasează un pariu simplu premeci pe câștigătoarea finalei Europa League, dintre Olimpique Marseille și Atletico Madrid, care se joacă pe 16 mai, de la ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON premeci pe victorie Olimpique Marseille, iar francezii produc surpriza în 90 de minute. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 295 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 295 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single premeci.
  • Pariul tău trebuie să fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor promoționale de 60.00, respectiv 40.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe câștigătoarea meciului și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea finalei Europa League la cote mărite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi