Pariază la o cotă de 60.00 pe succesul lui Liverpool contra lui Napoli

Derby-ul zilei de miercuri în fotbalul european este Napoli vs Liverpool, care se joacă de la ora 20:00, în etapa a doua a Ligii Campionilor. „Cormoranii” s-au instalat pe locul întâi în grupa C încă după primul meci, în care au învins-o cu 3-2 pe PSG. În mod normal, cota pentru un succes al englezilor în Italia este 2.00, dar tu poți paria pe „2” la o cotă mărită de 60.00 grație ofertei acestei case de pariuri online. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont la operatorul respectiv prin link-urile speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Liverpool la o cotă mărită de 60.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNFY” 
 3. Plasează un pariu pe victoria oaspeților în meciul Napoli vs Liverpool, de miercuri, 3 octombrie, ora 22:00, din Liga Campionilor.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria vizitatorilor, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 295 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 295 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Napoli vs Liverpool

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria lui Liverpool. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 60.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui Liverpool în Napoli vs Liverpool și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază la o cotă de 60.00 pe succesul lui Liverpool contra lui Napoli

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!