Pariază la o cotă de 6.00 pe victoria lui FC Barcelona contra lui Atletico

FC Barcelona a remizat cu Las Palmas, înaintea derby-ului cu Atletico Madrid de duminică, 4 martie (ora 17:15). Distanța dintre catalani și echipa antrenată de Simeone, care ocupă locul secund în clasament, s-a micșorat la 5 puncte. „Barca” are cota 1.66 pentru un eventual succes, dar la această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă mărită de 6.00 cu condiția să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din articol.

Pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 6.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBNBH” 
  • Plasează un pariu pe victoria lui FC Barcelona în meciul cu Atletico Madrid de duminică 4 martie 2018, ora 17:15.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 6.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul FC Barcelona - Atletico Madrid și doar pentru o miză maximă de 50RON
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FC Barcelona se impune, miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de fonduri EXTRA. Aceste fonduri trebuie rulate o dată, pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată, ci doar profitul. Vei putea folosi Cash Out pentru pariurile plasate din fonduri EXTRA, dar acestea nu vor fi luate în considerare pentru cerinţele de rulaj.

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar FC Barcelona câștigă meciul. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale și încasezi alți 250RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 250RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 6.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!