Pariază la o cotă de 6.00 pe victoria Braziliei contra Serbiei

Brazilia are nevoie de victorie contra Serbiei (27 iunie, ora 21:00) în lupta pentru câștigarea grupei E de la Cupa Mondială. Selecționata „cariocas” este la egalitate de puncte cu Elveția în acest moment, iar elvețienii joacă împotriva naționalei statului Costa Rica în ultima etapă a fazei grupelor. Cota normală pentru un succes al brazilienilor în meciul cu sârbii este 1.36, dar această casă de pariuri sportive online le oferă noilor clienți posibilitatea de a paria la o cotă mărită de 6.00 pe aceeași selecție. Tot ce trebuie să faci pentru a obține cota mărită este să îți deschizi cont prin link-urile speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază pe victoria Braziliei la o cotă mărită de 6.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 6.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNEK” 
 3. Plasează un pariu pe victoria Braziliei în meciul Serbia vs Brazilia, care are loc miercuri 27 iunie, cu începere de la ora 21:00, la Cupa Mondială 2018.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON că se înscrie minim un gol, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 250 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 250 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cotă mărită Serbia vs Brazilia

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Brazilia”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 6.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe „victorie Brazilia” în Serbia vs Brazilia și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria Braziliei la o cotă mărită de 6.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi